Delphi і Mobileye розроблять автоматичну систему водіння в будь-яких автомобілях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Delphi і Mobileye розроблять автоматичну систему водіння в будь-яких автомобілях

Технології&Авто
199
Постачальники технологій і рішень для автомобільного сектора Delphi Automotive Plc і Mobileye NV створюють партнерство з метою розробки повністю автоматизованої системи водіння, готової до використання в будь-яких видах автомобілів.
Нова система буде представлена на міжнародній виставці споживчої електроніки в Лас-Вегасі в 2017 році і стане доступною для використання в 2019 році.
Mobileye є світовим лідером у випуску комп’ютерних відеосистем, картографії, локалізації та комп’ютерного осмислення процесів в автомобільній сфері, тоді як Delphi є лідером у сфері програмного забезпечення для автономного водіння, випуску сенсорів, а також системної інтеграції.
Об’єднавши зусилля, дві компанії зможуть створити першу в світі готову систему автоматичного водіння, засновану на ключових технологіях Mobileye і Delphi, зазначають в компанії.
Delphi, колишній підрозділ General Motors Co., і ізраїльська Mobileye, в даний час постачають автовиробникам сенсори і програмне забезпечення, що використовуються у створенні окремих блоків програм розробки автономних автомобілів.
Акції обох компаній дешевшають останнім часом на тлі слабких темпів зростання продажів автомобілів, а також все більш активної розробки автовиробниками власних технологій, пише газета The Wall Street Journal.
Акції Delphi за останній рік подешевшали на 6%, Mobileye – на 11%.
Створення готової до використання системи автоматизованого водіння забезпечило б двом компаніям центральну роль у сфері технологій для автономних автомобілів, зазначають експерти.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас