Amazon запустить сервіс музичної підписки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запустить сервіс музичної підписки

Фондовий ринок
120
Онлайн-ритейлер Amazon веде розробку сервісу абонентської музичної підписки, повідомляє портал Re/code з посиланням на свої джерела.
Вартість передплати складе близько 4-5 доларів на місяць. Amazon прагне запустити сервіс вже у вересні, однак поки компанія не завершила угоди з великими музичними лейблами та видавцями.
Перевага даного сервісу в порівнянні з Spotify або Apple Music полягатиме у відсутності реклами. З іншого боку, сервіс буде працювати тільки на обладнанні Echo. Представник Amazon відмовився від коментарів порталу.
У 2015 році Amazon представив компактну акустичну систему Echo з функціональністю “розумного” голосового помічника. Динамік підключається до домашньої комп’ютерної мережі за допомогою бездротового зв’язку Wi-Fi. Відтворювати музику можна через потокові аудіосервіси.
Крім того, вбудований контролер Bluetooth дозволяє отримувати композиції через смартфон або планшет. Компанія, за словами джерел, планує продати 3 мільйони пристроїв в цьому році й 10 мільйонів в 2017 році.
Amazon є одним з найбільших у світі онлайн-ритейлерів. Крім США, компанія працює в Канаді, Китаї, Бразилії, Японії та країнах Європи. Інтернет-магазин Amazon.com був запущений в липні 1995 року.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас