Huawei інвестує в дослідження вдвічі більше за NASA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei інвестує в дослідження вдвічі більше за NASA

Фондовий ринок
599
Сукупний обсяг інвестицій компанії Huawei в R & D (дослідження і розробки) становив $38 млрд, що, для порівняння, перевищує річний бюджет NASA більш ніж удвічи.
Тільки 2015 року компанія інвестувала $9,2 млрд або близько 10% свого річного доходу в дослідження і розробки нових технологій, продуктів і стандартів бездротового зв’язку. За прогнозами компанії, сума інвестицій Huawei в цю галузь буде збільшуватися щорічно до $ 10-20 млрд.
Крім того, за даними Всесвітньої організаціїї інтелектуальної власності (WIPO), 2015 року компанія Huawei вже другий рік поспіль стала лідером за міжнародними патентами, подавши 3 898 заявок за системою РСТ, що на 456 заявок більше в порівнянні з попереднім роком. Huawei посіла 1-е місце серед китайських патентних грантів, 9-е – серед європейських патентних грантів 2015 року і 23-е місце – серед американських патентних грантів 2015 року (в тому числі дочірні компанії Huawei).
Над впровадженням патентів працює 16 центрів досліджень і розробок компанії, а також 36 інноваційних центрів в Китаї, Німеччині, Швеції, Росії, Індії. У сферу діяльності R & D центрів Huawei в Європі входять дослідження в галузі апаратного та програмного забезпечення, мікропроцесорів, мереж оптичної передачі і бездротового зв’язку. При цьому понад 45% співробітників від загального штату Huawei Consumer Business Group, що становить приблизно 170 тис. осіб, працюють в сфері досліджень і розробок по всьому світі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас