ТОП-10 галузей, в яких з'явиться найбільше мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-10 галузей, в яких з'явиться найбільше мільйонерів

Особисті фінанси
2558
Консалтингове агентство Capgemini склало список галузей, в яких працюватиме найбільше мільйонерів, в рамках свого щорічного звіту World Wealth Report. Аналітики опитали експертів у секторах, які створять найбільшу кількість людей з високим доходом вище $1 млн, за винятком вартості їхнього основного місця проживання, з цього моменту до 2025 р.
Майже в кожній з галузей з’являться мільйонери, але в певних галузях їх з’явиться найбільше. Нижче представлені 16 галузей, в яких з’явиться найбільше мільйонерів протягом наступних років.
1. Фінансові послуги
Фінансові послуги стали, на думку експертів, найбільш перспективним сектором. 35,7% респондентів заявили, що фінанси стануть одним з трьох секторів, у яких з’явиться найбільша кількість мільйонерів. Глави банків отримують більше 1,3 млн, за даними The Guardian, тому це найкращий сектор для тих, хто не просто хоче стати мільйонером, але і багато працювати для досягнення цього результату.
2. Технології
Мова йде не тільки про такі компанії, як Google і Facebook, але також і про фінансові технології і “підривні” технологіях, як Uber і Airbnb. По мірі того як в пресі все більше з’являється історій успіху, пов’язаних саме з цим сектором, 30,9% опитаних експертів вважають його одним з найбільш перспективних в найближче десятиліття.
3. Охорона здоров’я
Фармацевтична галузь стане однією з найбільш перспективних і грошових протягом наступного десятиліття, бо люди все більше піклуються про своє здоров’я і хочуть жити довше.
Незважаючи на те, що витрати на дослідження дуже високі, 30,1% опитаних експертів бачать великі перспективи в цій сфері.
4. Виробництво
Незважаючи на те, що зниження темпів економічного зростання в Китаї викликає занепокоєння у аналітиків в 2016 р., людям і надалі будуть потрібні речі, а це означає, що необхідно їх виробляти. 22,3% опитаних експертів вважають промислове виробництво однією з найперспективніших галузей у світі, розвиток якої приведе до появи нових мільйонерів.
5. Будівництво та нерухомість
У зв’язку з вибуховим зростанням світового населення, особливо в Індії та Китаї, де, за прогнозами, населення досягне позначки 1,5 млрд у кожній країні до 2030 р., будівництво стає дуже актуальною галуззю, позаяк всім цим людям необхідно місце для життя.
20,2% експертів рекомендують інвестувати в будівництво та нерухомість, якщо ви хочете стати багатим і скористатися перевагами, які дають саме ці сектори.
6. Комунікації
Протягом декількох років Карлос Слім, глава мексиканської компанії Telmex, був найбагатшою людиною в світі. Тому в цьому секторі багато грошей, і 20,2% опитаних експертів підтверджують, що саме в цій галузі з’явиться дуже багато багатих людей в найближче десятиліття.
7. Освіта
По мірі того як зростає багатство, все більше людей прагнуть отримувати освіту, яка дозволяє підвищити багатство. 19,8% опитаних експертів вважають освіту тим сектором, який буде створювати багатих людей.
8. Сільське господарство і гірничодобувна справа
Велика частина попиту з боку країн, що розвиваються, в Африці і Азії, і 18,9% опитаних експертів заявляють, що якщо ви хочете стати багатим, то треба задуматися саме про цей сектор, особливо якщо ви можете дозволити собі високі витрати.
9. Аерокосмічний і повітряний транспорт
Будівництво літаків і авіаперевезення пасажирів залишається дуже грошовим бізнесом. Більше 18% експертів вважають цей сектор перспективним з точки зору появи нових мільйонерів в найближче десятиліття.
10. Відновлювана енергетика
Багато аналітиків по всьому світу вважають, що горючі копалини будуть використовуватися ще якийсь час, але в результаті їх замінять відновлювані джерела енергії. Понад 17% експертів внесли відновлювану енергетику список топ-3 секторів зростання, оскільки вважають, що той, хто інвестуватиме в цю галузь, в якийсь момент стане багатим.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас