Ательє Scaldarsi створило розкішний Maybach за півтора мільйони доларів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ательє Scaldarsi створило розкішний Maybach за півтора мільйони доларів (фото)

Технології&Авто
2161
Практично невідоме до останнього моменту канадське тюнінг-ательє Scaldarsi Motors гучно заявило про себе, представивши світу розкішний седан. Основний акцент зробивши на недешевих матеріалах оброблення – але не забувши і про інші складові.
Раніше про ательє, що базується в Монреалі, не чули навіть експерти в галузі тюнінгу. Тепер про нього будуть згадувати регулярно – принаймні, якщо втіляться в життя плани босів Scaldarsi Motors про створення цілого модельного ряду. Серед вже відомих донорів будуть Bugatti Chiron, Bentley Bentayga і три моделі Mercedes-Benz. Саме з роботи над автомобілем німецької марки канадці й почали: престижний Mercedes-Maybach S600 перетворився на ультра-розкішний Scaldarsi Emperor I.
Основний упор фахівці Scaldarsi зробили на розробку оригінального обвісу, що помітно змінило зовнішність седана, і оформлення інтер’єру. Само собою, всюди дорогоцінні або просто дорогі матеріали – наприклад, рамки стекол, колісні диски і навіть антена покриті тонким шаром золота. Найтяжче покупцям доведеться при виборі матеріалів для оформлення інтер’єру – треба визначитися з кольором шкіри (24 варіанти), типом і видом (ще 24 варіанти, включаючи шкіру екзотичних тварин), сортами дерева (76 варіантів) та іншими дрібницями. Визначатися треба швидко – в планах ательє створення лише 10 таких автомобілів.
Ательє Scaldarsi створило розкішний Maybach за півтора мільйони доларів (фото)
Emperor перекладається з англійської як “імператор“. Цей титул носитимуть і всі інші автомобілі Scaldarsi – їхні імена відрізнятимуться одне від одного тільки римською цифрою.
Канадці вважають за необхідне внести зміни і в силовий агрегат автомобіля – але вирішили скористатися досвідом іншого, добре відомого ательє. V-подібний 12-циліндровий мотор об’ємом 6 л був доопрацьований за програмою Brabus Rocket 900 (збільшення робочого об’єму до 6,3 літра, а потужність – до 900 к. с.). Rocket 900 вважається найшвидшим седаном у світі (розгін до сотні – 3,7 секунди, максимальна швидкість – 350 км/год), і Emperor I в теорії повинен розділити з машиною Brabus це почесне звання.
Базова ціна первістка нової тюнінг-марки – 1,5 мільйона доларів. Однак остаточна вартість сильно залежить від обраного варіанту обробки і бажання клієнта.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас