Експерт: нерухомість була і буде найбільш ліквідним активом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: нерухомість була і буде найбільш ліквідним активом

Нерухомість
4365
Нерухомість завжди була і буде найбільш ліквідним активом, а в кризу вона ще й єдиний надійний інструмент. Про це повідомив директор ХК “Київміськбуд” Ігор Кушнір.
Глава холдингу вважає, що не варто боятися інвестувати в нерухомість, але робити це необхідно грамотно.
Він вважає, що нерухомість завжди була і буде найбільш ліквідним активом, а в кризу вона ще й єдиний надійний інструмент.
На його думку, банківські депозити вже підводили українців, а в банківських скриньках гроші просто зберігаються, часто знецінюючись.
“Про домашні сейфи і матраци говорити сенсу немає – тут жодного плюса, навіть банального спокійного сну від того, що гроші поруч, не отримаєш. Сумна статистика збільшення квартирних грабежів хорошому сну не сприяє”, – зазначив він.
Золото і валюта – гарний варіант для інвестиційних банкірів і біржових ділків, але не для нас з вами. А от невеликі вклади в цій сфері не дадуть особливого результату.
“Залишається нерухомість. Квадратні метри і земля ліквідні завжди, про це жирним шрифтом написано в простому підручнику з економічної теорії. Цінове дно наш ринок вже, на щастя, пройшов, і дешевшати квартири не будуть. Але і в найпохмуріші часи продажі впали в квадратних метрах, в грошах все залишилося на колишньому рівні – у нас в “Київміськбуд” було так. тобто, інвестиція в квартиру як мінімум ваші гроші збереже, а при всіх інших доданків ще й примножить”, – зазначив Кушнір.
Президент “Київміськбуду” також уточнив, що інвестування в житло на рівні котловану заощадить мінімум 20% від вартості житла.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас