Вкладникам банку "Хрещатик" відновили виплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вкладникам банку "Хрещатик" відновили виплати

Кредит&Депозит
389
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 15 серпня відновив виплати вкладникам ліквідованого банку “Хрещатик”, які завершив у липні з наміром відновити в зв’язку з великою кількістю вкладників за реєстром, що не звернулися за відшкодуванням.
Як повідомила прес-служба фонду, вкладники банку з 15 серпня до 26 вересня включно можуть звернутися за отриманням відшкодування в установи 4 банків – “Ощадбанк”, “ПУМБ”, “Правекс-Банк” і “ТАСкомбанк”, при цьому банк для виплати визначається в залежності від адреси за паспортом, вказаною вкладником при укладанні договору з банком “Хрещатик”.
Зокрема, “ПУМБ” виплачує кошти вкладникам з адресами в Криму та м.Севастополі, а також Житомирської, Луганської, Львівської, Донецької та Хмельницькій областях.
Вкладники з адресами у Вінницькій, Сумській і Тернопільській областях зможуть отримати відшкодування в “Ощадбанку”.
Власникам депозитів з адресами у Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Черкаській, Чернігівській, Чернівецькій областях і нерезидентам необхідно звертатися в “Правекс-Банк”. По м.Києву та Київській області вклади виплачує “ТАСкомбанк”.
Фонд нагадав, що виплати проводяться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день введення в банк тимчасової адміністрації, але не більше 200 тисяч гривень.
Як повідомлялося раніше, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на підставі рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії та ліквідації банку “Хрещатик” з 6 червня почав ліквідацію фінустанови.
Тимчасова адміністрація працювала в банку з 5 квітня
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас