Ще одне місто ввело мораторій на зростання тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одне місто ввело мораторій на зростання тарифів

Казна та Політика
1798
Рішення про введення мораторію на підвищення цін на природний газ, електроенергію та тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, перевезення у міському громадському транспорті та здійснення поховань прийняла позачергова сесія Чернівецької міської ради.
Мораторій діятиме до 31 грудня 2016 року. У рішенні встановлено заборону з 1 вересня ц. р. до 31 серпня 2017 стягувати з населення Чернівців пеню за несвоєчасну оплату житлово-комунальних послуг. Сесія Чернівецької міської ради також визнала неприпустимим введення нових тарифів з 1 жовтня 2016 на централізоване опалення без одночасного перегляду розмірів мінімальної заробітної плати та пенсії.
Вирішено звернутися до Кабінету Міністрів України щодо підвищення не пізніше, ніж до 1 жовтня 2016 року (до початку опалювального сезону), розміру мінімальної заробітної плати та мінімальної пенсії до рівня фактичного прожиткового мінімуму і до Голови Верховної Ради України з вимогою невідкладного розгляду у вересні цього року питання про соціальний захист громадян в умовах тотального підвищення цін і тарифів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас