Nissan представила трикутний електроболід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan представила трикутний електроболід

Технології&Авто
559
Компанія Nissan представила нову версію концепт-кара BladeGlider. Від першого варіанту, що з’явився в 2013 році на Токійському автосалоні, новинка відрізняється «спокійнішим» дизайном, технічною начинкою і наявністю спеціального дрифт-режиму. Її дебют відбувся в Ріо-де-Жанейро напередодні Олімпійських ігор.
Виробник назвав новинку повністю функціональним «просунутим прототипом». Він розроблявся «Ніссаном» у співпраці з підрозділом команди Формули-1 Williams – компанією Williams Advanced Engineering, яка надала силову установку.
Новинка оснащується двома електромоторами по 130 кіловат, які приводять в рух задні колеса. Живляться двигуни від комплекту 220-кіловатних літій-іонних батарей. Маса автомобіля не перевищує 1 300 кілограм. «Сотню» Nissan BladeGlider набере менш ніж за п’ять секунд. Максимальна швидкість – 190 кілометрів на годину.
Силова установка має кілька режимів роботи, зокрема, спеціальне налаштування для дрифту і варіант, в якому досягається найкраща керованість. У автомобіля відсутні традиційні дзеркала заднього виду. Замість них використовуються камери заднього виду, зображення з яких виводяться на монітори, розташовані ліворуч і праворуч від керма.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас