Українська армія перетворюється на справжню еліту нації - Турчинов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська армія перетворюється на справжню еліту нації - Турчинов

Казна та Політика
1180
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов привітав українських спецназівців з Днем Сил спеціальних операцій ЗСУ.
“Від щирого серця вітаю наших воїнів! Українські Сили спеціальних операцій створені лише недавно, проте основне ваше бойове ядро ​​складають справжні патріоти, які довели свій героїзм і високий професіоналізм у важких боях, захищаючи нашу країну”, – написав він на своїй сторінці Facebook.
“Наша армія зараз перетворюється на справжню еліту нації, зростає престижність військової служби, вдосконалюється система бойової підготовки та освіти. Підтвердженням цьому є підрозділи Сил спеціальних операцій, створені за кращими зразками відповідних підрозділів країн НАТО і за допомогою досвідчених фахівців з країн наших партнерів”, – додав Турчинов.
“Ви – професіонали найвищого ґатунку, здатні виконувати найскладніші та найнебезпечніші завдання. Переконаний, що ваші підрозділи, на які покладається дуже багато завдань, стануть одним з вирішальних аргументів у перемозі над ворогом і звільненні окупованої території. Нехай Господь благословить вас і ваші родини! Слава Україні!” – підсумував секретар РНБО.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас