Будівництво залізниці в обхід України планується завершити на рік раніше від запланованого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництво залізниці в обхід України планується завершити на рік раніше від запланованого

Казна та Політика
4166
Заступник міністра оборони РФ генерал армії Дмитро Булгаков підтвердив, що двоколійна електрифікована залізниця в обхід України буде збудована на рік раніше від запланованого терміну – до жовтня 2017 року.
“Залізничні війська завершують будівництво земляного полотна на ділянці залізничної гілки з 11 по 57 кілометр і 5 серпня передадуть цю ділянку ВАТРЖД”, щоб вони могли приступити до укладання на ньому рейко-шпальної решітки”, – сказав заступник глави військового відомства в четвер за підсумками засідання штабу будівництва.
“До 1 листопада цього року повинні завершитися опоряджувальні роботи на ділянці з 11 по 57 кілометр, до 1 грудня вся 120-кілометрова ділянка земляного полотна буде побудована. З урахуванням набраних темпів робіт є всі підстави говорити, що до жовтня 2017 року залізниця повинна бути побудована, хоча спочатку планувалося ввести її в експлуатацію в 2018 році”, – заявив заступник міністра.
Він повідомив, що одночасно із спорудженням земляного полотна і виконанням інших робіт ведеться будівництво залізничних станцій. “Роботи з ним ведуться з таким розрахунком, щоб до кінця року були побудовані всі п’ять станцій”, – зазначив Д. Булгаков.
Заступник голови Міноборони пояснив, що опоряджувальні роботи на ділянці з 11 по 57 кілометр, які належить виконувати залізничним військам починаючи з 7 серпня, включають планування плідно-рослинного шару, влаштування водовідвідних канав і формування укосів із загальним обсягом земляних робіт 1,45 млн кубічних метрів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас