"Київенерго" передасть комунальному підприємству тепломережі в районі Дарницької ТЕЦ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" передасть комунальному підприємству тепломережі в районі Дарницької ТЕЦ

Енергетика
633
ПАТ “Київенерго” передасть в управління комунальному підприємству “Київтеплоенерго” мережі, що транспортують тепло від Дарницької ТЕЦ до споживачів району, повідомила прес-служба “Київенерго”.
“Буде переданий комплекс об’єктів, що забезпечує транспортування тепла, послуги опалення й гарячого водопостачання для споживачів, що обслуговуються Дарницькою ТЕЦ. А саме: 275,659 км тепломереж (у двотрубному вимірі), 93 та дренажні насосні станції, 96 індивідуальних теплових пунктів та 136 центральних теплових пунктів”, – йдеться в повідомленні.
Передачу мереж буде проведено на підставі прийнятого Київрадою рішення про внесення змін до Угоди щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу міста Києва від 27 вересня 2001 року між КМДА та “Київенерго”.
“Логікою передачі теплового господарства саме зазначеної зони є приведення ринку комунальних послуг столиці у відповідність з законом №1198. “Київенерго” не є постачальником послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання для споживачів частині Дарницького району (ним є ТОВ “Єврореконструкція”, оператор Дарницької ТЕЦ), а тільки транспортує до них теплоносій. Тому крок щодо розмежування зон відповідальності постачальників є доцільним”, – резюмують у “Київенерго”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас