Netflix збирається знімати фільм за «панамськими документами» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Netflix збирається знімати фільм за «панамськими документами»

Світ
123
Американська компанія Netflix викупила права на екранізацію книги Panama Papers: Breaking the Story of How the World’s Rich and Powerful Hide Their Money («Панамські документи»: Розповідь про те, як найбагатші та найвпливовіші люди світу ховають свої гроші»), написаної журналістами німецького видання Sueddeutsche Zeitung Бастіаном і Фредеріком Обермаєрами.
Ця книга вийшла в Німеччині 6 квітня – через чотири дні після скандалу з «панамськими документами», коли члени Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів (ICIJ) спільно з кількома інформагентствами і газетами опублікували інформацію про офшорні активи світових політиків, зірок і спортсменів завдяки витоку 11,5 млн документів панамської юридичної компанії Mossack Fonseca.
Як передає Reuters, продюсером фільму стане Джон Уеллс, відомий за серіалами “Швидка допомога” і “Західне крило». Склад акторів і дата виходу поки невідомі.
Netflix стала не першою, хто зацікавився гучною історією зі світовими офшорами – раніше відомий режисер Стівен Содерберг заявив, що буде знімати фільм за книгою американського журналіста Джейка Бернштейна Secrecy World («Світ секретності»), яка поки що не вийшла в світ.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас