Власники "Укрінкома" хочуть створити банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники "Укрінкома" хочуть створити банк

Фондовий ринок
1432
«Акціонери банку збираються організувати роботу ПАТ таким чином, щоб максимально повернути гроші за виданими кредитами. З цією метою необхідно провести переговори з кожним кредитопозичальником і намітити з ними плани і цілі з їх виконання, узгодити механізми повернення наданих кредитів, – повідомили в прес-службі «Укрінком».
«Паралельно ведемо переговори зі створення нового банку. Яким він буде, поки не можемо сказати, хоча пропозицій дуже багато», – додала прес-служба.
Київський апеляційний адміністративний суд 13 липня скасував ліквідацію Укрінбанку. Крім того, приватний нотаріус вніс зміни до Єдиного держреєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, змінивши назву «Укрінбанку» на «Укрінком», а також змінив його місцезнаходження, перереєструвавши в Сєвєродонецьк Луганської області.
Головою правління юрособи зазначена Алла Іллюченко, а кінцевим бенефіціарним власником є ​​Володимир Олександрович Клименко, в минулому – голова наглядової ради, один з акціонерів ПАТ «Укрінбанк».
У зв’язку з цими діями Фонд гарантування вкладів фізичних осіб подав заяви в Генеральну прокуратуру і Службу безпеки України про вчинення кримінального правопорушення.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас