Заставу в 14 млн грн внесено за відомого київського забудовника Войцеховського - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заставу в 14 млн грн внесено за відомого київського забудовника Войцеховського - ЗМІ

Нерухомість
776
Заставу в сумі 14 млн грн внесено за відомого на київському будівельному ринку забудовника Анатолія Войцеховського, підозрюваного в ухиленні від сплати податків на суму 12,5 млн грн, створенні організованої злочинної групи та інших злочинах, передає “Телевізійна служба новин”.
Як повідомляли ЗМІ, Генеральна прокуратура України 15 липня вручила забудовнику А. Войцеховському повідомлення про підозру в ухиленні від сплати податків на суму 12,5 млн грн, організації організованого злочинного угруповання та інших злочинах і затримала його.
Генпрокуратура в 2015-2016 рр. з метою об’єктивності розслідування об’єднала всі 46 проваджень, зареєстрованих з 26 листопада 2012 року щодо діяльності А. Войцеховського.
Виявлено, що він спільно з учасниками злочинного угруповання в 2004-2013 рр. придбав частки в статутних капіталах 12 підприємств (2014 року ці частки переоформлено на підставних осіб). За допомогою зазначених підприємств злочинне угруповання самовільно захопило земельні ділянки під будівництво 40 об’єктів, яке триває без дозвільних документів і пов’язане з привласненням коштів інвесторів. Деякі з цих об’єктів введені в експлуатацію на підставі підроблених рішень судів, незаконно реєструються в Державному реєстрі нерухомого майна.
Крім того, триває розслідування фактів самовільного захоплення ще 40 земельних ділянок в Києві та самовільного будівництва на них.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас