МВФ виділить Молдові $179 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ виділить Молдові $179 млн

Світ
113
Експерти Міжнародного валютного фонду (МВФ) і влада Молдови досягли угоди на рівні персоналу за новою трирічною програмою економічних реформ вартістю близько $179 млн (129 млн спеціальних прав позичання).
Про це йдеться в заяві, яку зробила у Вашингтоні голова Місії експертів МВФ Іванна Владкова-Холлар, підбиваючи підсумки переговорів з владою Молдови в Кишиневі 5-15 липня щодо нової програми з фондом, передає NOI.md.
Як зазначається, нова трирічна програма для Молдови буде фінансуватися МВФ за допомогою Механізму розширеного фінансування (EFF) і Розширеного механізму кредитування (ECF) для підтримки влади у виконанні програми економічних реформ.
Іванна Владкова-Холлар заявила, що угоду за новою програмою з Молдовою планується затвердити на засіданні Ради директорів МВФ у жовтні, в разі, якщо молдовська влада впровадить узгоджений пакет пріоритетних дій.
Новий механізм фінансування Молдови EFF/ECF має пріоритетною метою швидко поліпшити ситуацію щодо управління у фінансовому секторі й нагляду за цим сектором.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас