Pokemon Go йде в банк: лайфхак із залучення клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Pokemon Go йде в банк: лайфхак із залучення клієнтів

Технології&Авто
1000
Банкіри можуть залучити до своїх відділень масу відвідувачів, якщо підключаться до тренду полювання на покемонів. У корпорації NCR (постачальник комплексних банківських рішень) розповіли, як застосовувати Pokemon-стратегію.
Топ-3 способи залучення нових клієнтів
Спосіб 1: залучайте покемонів
Якщо ваше відділення розташовано неподалік від PokeStop, вважайте, що успіх кампанії забезпечений. За невелику плату ви можете залучати до відділення покемонів, використовуючи спеціальні приманки (Lures). Такі акції ліпше попередньо анонсувати в соцмережах. Тому що термін дії приманки становить лише 30 хвилин.
Спосіб 2: розкажіть про дружбу з покемонами
Почніть активну покемон-кампанію в соцмережах. Нагадуйте передплатникам, що поряд з вашими відділеннями є локації для тренування віртуальних звірів або збирання бонусів. Також пропонуйте клієнтам публікувати фото покемонів, спійманих поряд з вашим банком.
Спосіб 3: заохочуйте кращих гравців
За сценарієм, гравцям потрібно багато ходити, щоб збирати бонуси і вирощувати нових покемонів. Ваш банк може ініціювати змагання з ходьби і нагороджувати призами тих, чиї досягнення виявляться найзначнішими.
Якщо ваше відділення розташоване поряд з місцем тренування і битв покемонів, ви повинні вболівати за одну з команд. Можете навіть запропонувати переможцю приз – безкоштовне зняття готівки в банкоматах на цілий місяць.
Раніше на сайті “Приват24” з’явилося коротке відео, яке повідомляє місце перебування покемонів. Якщо вірити відеоролику – отримати бонус у грі про покемона можна біля будь-якого відділення ПриватБанку. Однак не поспішайте вирушати на полювання. Поки немає офіційного підтвердження того, що на ґанку відділення вас чекатиме віртуальний монстр чи будь-який інший бонус.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас