У Британії стажер в інвест-відділі банку заробляє більше, ніж пересічний житель Лондона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії стажер в інвест-відділі банку заробляє більше, ніж пересічний житель Лондона

Світ
1418
Середня зарплата стажера в інвестиційному відділі банку в Лондоні, за даними сайту для порівняння зарплат Emolument, становить 41 865 фунтів стерлінгів на рік – це більш ніж в два рази перевершує зарплати таких же стажерів у Парижі, які отримують скромні 19 382 фунтів на рік.
Як передає портал Business Insider UK, стажери також отримують на 20% більше, ніж середній житель Лондона, чия зарплата, за даними Управління національної статистики (ONS), становить 34 473 фунтів на рік. Для порівняння, середня зарплата по країні істотно нижче – 22 044 фунтів на рік.
Серед банківських стажерів відділів консалтингу різниця між британською та французькою столицями не так помітна – такий фахівець отримує 26 тис. фунтів у Лондоні й трохи більше 17 тис. фунтів у Парижі.
Згідно з прогнозом консалтингової компанії PwC, з урахуванням майбутнього виходу Великобританії з ЄС Лондон і його головний фінансовий район Canary Wharf втрачають привабливість для фінансових установ – у середньостроковій перспективі сфера може втратити до 100 тис. робочих місць.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас