В Україні стрімко скорочується виробництво свинини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні стрімко скорочується виробництво свинини

Аграрний ринок
1852
У червні цього року порівняно з аналогічним періодом 2015 року і травнем 2016-го менше стало вироблятися замороженої свинини і зросло виробництво свіжого або охолодженого м’яса ВРХ.
Про це повідомляє Державна служба статистики.
Замороженої свинини в червні вироблено 0,7 тис. т, що на 42,7% менше показників травня 2016 р. і на 44,7% менше результатів червня 2015 р.
Виробництво свіжої або охолодженої свинини зросло на 8,4%, до 21 тис. т порівняно з травнем 2016 р. і на 0,1% – порівняно з червнем 2015 р.
Охолодженого м’яса свійської птиці в червні вироблено 59,2 тис. т, а це менше на 2,9%, ніж у травні цього року, і на 0,1%, ніж у червні 2015 р.
Замороженого м’яса птиці вироблено 20,1 тис. т – на 12% менше порівняно з травнем 2016 р., а порівняно з червнем 2015 р. виробництво зросло на 37,2%.
Разом з тим виробництво мороженого м’яса ВРХ склало 1,4 тис. т, що на 57,7% більше, ніж в травні 2016 року. Порівняно з червнем 2015 р. виробництво скоротилося на 79%.
Крім того, в червні 2016 року в Україні вироблено 4,9 тис. т свіжого або охолодженого м’яса ВРХ, що на 12,6% більше, ніж за аналогічний період 2015 року. Порівняно з травнем виробництво зросло на 14,9%.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас