Акції Nintendo досягли свого піку - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Nintendo досягли свого піку - експерт

Фондовий ринок
619
Акції Nintendo залишаються такими ж популярними серед клієнтів Saxo Bank, як і сама гра серед Pokemon-ентузіастів. 110% зростання і висока волатильність робить їх цікавими для трейдерів, і тепер акції компанії Nintendo перевершили Apple і Facebook як найбільш торговані на платформі SaxoTraderGO за останній тиждень.
Про це повідомив Пітер Гарнрі, голова департаменту зі стратегії акцій інвестиційного банку Saxo Bank.
“У міру зростання акції на 110% в дуже короткий проміжок часу інвестори повинні дійсно запитати себе – чи виправдовує Nintendo таку високу оцінку. Виникає спокуса сказати, що акції Nintendo перебувають у “перебільшеній реальності” так само, як і Покемон у грі”, – каже Пітер Гарнрі.
“Спостерігався факт, що протягом минулого тижня акції Nintendo були найбільш торгованими на SaxoTraderGO і багато клієнтів виграли на зростанні. Тим не менш, ми вважаємо, що акції досягли свого піку, й інвестори повинні перейти на короткі позиції для отримання прибутку, оскільки акції впадуть до нижчого, більш розумного рівня”, говорить Гарнрі.
Пітер Гарнрі повідомляє, що гра може принести середній дохід на одного активного користувача щодня (ARPDAU) в $0,25. Це на $0,05 вище, ніж попередній рекорд акцій ARPDAU $0,20, які розмістив King Digital’s Candy Crush.
«Навіть якщо ми припустимо, що Pokemon Go досягне одного мільярда активних користувачів і підвищить ARPDAU до $0,50, вона, як і раніше, не виправдовує поточну вартість. Компанія Nintendo повинна знайти джерела доходів ще й через мобільні телефони, щоб «рівняння склалося». Потенціал для розміщення реклами чи подібної монетизації високий, але цінність таких ініціатив є надзвичайно невизначеною», – каже Пітер Гарнрі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас