Сума до виплат за реєстром в «Банку Михайлівський» збільшиться на 83 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сума до виплат за реєстром в «Банку Михайлівський» збільшиться на 83 млн грн

Кредит&Депозит
1254
За результатами проведеної Фондом гарантування перевірки рахунків фізичних осіб в «Банку Михайлівський» сума гарантованого відшкодування до виплат за реєстром збільшиться на 83 млн грн, і вже з 26 липня вкладники зможуть отримати свої кошти. Про це на зустрічі з вкладниками банку, яка відбулась 21 липня у Фонді, повідомила заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Наталія Рудуха.
«У вівторок ми поновимо реєстр. У цей перший пул буде додана інформація на суму близько 83 млн грн. Перевіркою встановлено, що сформовані залишки на вже перевірених рахунках клієнтів не мають відношення до схем з «ІРЦ» і «КІЦ», – сказала Н. Рудуха.
При цьому вона підкреслила, що під час перевірки Фонд гарантування вносив до реєстру інформацію виключно про тих клієнтів, на рахунках яких залишки сформовані реальними коштами, а не шляхом недійсних записів у бухгалтерських документах.
Н. Рудуха підкреслила, що перевірка триває і за її результатами інформація у реєстрі вкладників буде поновлюватись щотижнево.
Вона нагадала, що з 15 липня вкладники «Банку Михайлівський» отримують кошти і на сьогодні вже виплачено 454,9 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас