ФінТех Подкаст 108. Аркадій Вершебенюк (Uber): Uber зацікавлений у всіх містах-мільйонниках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

ФінТех Подкаст 108. Аркадій Вершебенюк (Uber): Uber зацікавлений у всіх містах-мільйонниках

Фінтех і Картки
1111
У новому випуску подкастів на Finance.UA ведуча Юлія поспілкувалася з генеральним менеджером компанії Uber в Україні Аркадієм Вершебенюком.
Темою подкасту став запуск міжнародної технологічної платформи на українському ринку. Офіційно Uber запустився в Україні 30 червня. Регіональний менеджер Uber у Східній Європі Ентоні Ле Ру розповів, що понад 40 000 киян відкривали додаток в надії викликати машину. За словами Аркадія, після запуску сервісу ця цифра перевершила 100 000.
Родзинка роботи Uber у тому, що оплата доставки клієнта з пункту “А” в пункт “Б” здійснюється у безготівковий спосіб. Таким чином клієнти в рази економлять свій особистий час. Для того щоб розплатитися, необхідно прив’язати свою платіжну карту до особистого акканту додатку Uber і в один клік оплатити свій відрізок шляху. Працює компанія з усіма платіжними системами світу, також абсолютно з усіма міжнародними та українськими банками.
За словами Аркадія, зараз київська команда проводить переговори з Національним банком України для того, щоб у подальшому до сервісу зміг підключитися український “ПРОСТІР”.
Гість випуску запевнив, що безпека кожного клієнта перебуває на найвищому рівні.
Хронометраж: 41:34
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас