У Києві бізнесмен замовив убивство свого партнера і його сім'ї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві бізнесмен замовив убивство свого партнера і його сім'ї

Кримінал
1880
Київський суд засудив 56-річного мешканця Черкас, викритого в організації замовного вбивства столичного бізнесмена і членів його сім’ї, до 10 років в’язниці та конфіскації всього майна, повідомили в столичній прокуратурі.
Встановлено, що обвинувачений, перебуваючи під слідством за вчинення шахрайства та привласнення коштів, позичив у свого колишнього бізнес-партнера 50 тисяч доларів США нібито для погашення кредиту в банку. Згодом, не маючи можливості віддати борг, чоловік вирішив позбутися кредитора і одночасно заволодіти його майном. Минулого літа він підшукав виконавця, який повинен був викрасти бізнесмена, його дружину і сина, після чого вбити їх і заховати тіла.
Життя потерпілим вдалося зберегти завдяки правоохоронцям, які інсценували скоєння злочину.
Упевнений в тому, що всі троє членів сім’ї потерпілого викрадені, замовник злочину проник в їхній будинок, щоб відшукати матеріальні цінності й заволодіти ними. Правоохоронці затримали підозрюваного “на гарячому” в будинку потерпілих.
Обухівський районний суд Київської області погодився з доводами прокурора та доказами вини обвинуваченого і визнав замовника вбивства винним.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас