Рада сьогодні розгляне законопроект про спецконфіскаціі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада сьогодні розгляне законопроект про спецконфіскаціі

Казна та Політика
345
Верховна Рада України сьогодні розгляне законопроект № 4890 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей стягнення в дохід держави необґрунтованих активів і активів, власник яких не встановлений”.
Також в повторному першому читанні буде проголосований законопроект № 2095а-д “Про внесення зміни до статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення”.
До порядку денного сесії нардепи спробують включити і законопроекти № 4795 “Про внесення змін до деяких законів України щодо Сил спеціальних операцій Збройних сил України” та № 4255 “Про амністію в 2016 році”.
Крім того, Рада розгляне проект постанови про звільнення і призначення членів Ради Національного банку України.
На порядку денному засідання також зазначено розгляд в першому читанні законопроектів № 4370 “Про внесення змін до Закону України “Про державну службу” (щодо технічного уточнення деяких положень)”, № 4516 “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо мінімізації впливу на адміністрування надходжень в бюджет”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас