Стали відомі ціни на послуги Uber в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі ціни на послуги Uber в Україні

Технології&Авто
4676
Мінімальний тариф на послуги таксі Uber в Києві складе від 40 гривень.
Про це на презентації Uber в Києві заявив директор Убер-Україна Аркадій Вершебенюк.
“У Києві понад 40 тисяч людей відкривали додаток Uber до запуску – це не тільки найбільший показник у Європі – це один із найбільших показників у світі”, – сказав він.
“Якщо пам’ятаєте, півроку тому було багато очікувань. Все, ми запускаємо – відсьогодні Uber офіційно запущений в Києві”, – заявив Вершебенюк.
За його словами, базові тарифи для киян складуть 25 гривень за подачу + 4,5 грн/км + 0,4 грн/хв. Таким чином, мінімальна вартість поїздки – 40 грн. Він також зазначив, що середній час подачі становить дві хвилини.
“Автомобілі – це авто нормального хорошої якості. Камрі не старші 2008 року, ідеальний зовнішній вигляд. Кожен повинен мати страховий поліс, повинен бути зареєстрований як ПП, у водія повинен бути стандартний пакет документів плюс ліцензія. Є три сторони в цьому рівнянні: користувачі, партнери, місто”, – сказав Вершебенюк.
У лютому 2016 року стало відомо, що компанія Uberlin – авторизований партнер сервісу пошуку таксі Uber, почала збирати базу водіїв в Україні для їх подальшого підключення до сервісу в Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі.
Uber має штаб-квартиру в Сан-Франциско і присутній більше ніж у 300 містах світу.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас