У Хорватії виставили на продаж безлюдні острови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Хорватії виставили на продаж безлюдні острови

Світ
2666
10 незаселених островів виставлено на продаж. Їхня вартість коливається від 130 тисяч до 6 мільйонів євро.
Територія Хорватії включає в цілому 1 185 островів, із них лише 66 заселені. Продавці розраховують на інвесторів, які можуть побудувати на незаселених островах приватні курорти чи популярні туристичні центри.
“Розташований неподалік від Дубровника острів Малі-Космач виставлявся на продаж кілька разів. Цього разу за нього просять 1,5 мільйона євро. Покупці можуть придбати і три інших ділянки суходолу в складі Елафітських островів – Таян, Црквіна і Космеч, ціни на які знизилися. Зараз їхня вартість становить 750 тисяч євро, 850 тисяч євро і 130 тисяч євро відповідно, або 5 євро за квадратний метр”, – йдеться в повідомленні.
Острів Малі-Космач неподалік від Шибеніка продають за 700 тисяч євро. Площа – 5 тисяч квадратних метрів. Тут немає нерухомості, острів укритий низькорослою рослинністю.
Острів Сріднь біля міста Задар виставлено за ціною 6 мільйонів євро. З нерухомості – лише стара будівля площею 40 квадратних метрів. Площа острова – 130 тисяч квадратних метрів. З берега відкривається мальовничий вид не тільки на море, але і на гори.
Острів Центральна Клуда, розташований неподалік міста Трогір, має площу 18,8 тисячі квадратних метрів. Пропозиція оцінюється в 1,2 мільйона євро. Острів укритий невеликим лісом.
Один з островів архіпелагу Корнати можна купити за 3,2 мільйона євро. Площа – 200 тисяч квадратних метрів. Біоград-на-Мору розташований за 14 кілометрів. Острів перебуває в приватній власності та не входить в національний парк “Корнати”.
За ціною 2,3 мільйона євро виставлено на продаж острів (площа – 209 тисяч квадратних метрів), сусідній з іншим островом – Хвар, який є популярним туристичним центром.
За 2,52 мільйона євро продається острів між островом Пашман і архіпелагом Корнати. Площа – 36 тисяч квадратних метрів. Острів розміщено біля північного входу в національний парк “Корнати”.
За острів (35 тисяч квадратних метрів) в Середній Далмації необхідно викласти 1,5 мільйона євро. Одна з його особливостей – сосновий ліс, який разом із середземноморською рослинністю і морським повітрям створює неповторний клімат.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас