Німецька Adidas оголосила про розширення співпраці з Каньє Вестом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька Adidas оголосила про розширення співпраці з Каньє Вестом

Світ
206
Німецька компанія Adidas оголосила в середу про розширення співпраці з Каньє Вестом, яке включатиме нову лінію міжбрендових роздрібних магазинів і спеціальну спортивну екіпіровку.
У минулому році Adidas представила публіці кросівки, створені К. Вестом і випущені обмеженою лінією. Найпопулярнішими стали замшеві кросівки Yeezy Boost 750 за $350, які перепродували на вторинному ринку за тисячі доларів.
Компанія заявила, що виділить Adidas + Kanye West в самостійний комерційний підрозділ. Місця для магазинів і дати відкриття будуть повідомлені пізніше.
Продаж Adidas в Північній Америці минулого року зріс на 5%, до $3 млрд, тоді як продаж Nike в регіоні склав $15 млрд за фінрік, що завершився 31 травня.
Донедава знаменитості, що не займаються спортом, рекламували для спортивних компаній тільки повсякденний одяг і взуття. Нині знаменитості все частіше задіяні в колекціях саме спортивного характеру, наприклад, Dick’s Sporting Goods випустила лінійку спортивного одягу, обличчям якої стала співачка Керрі Андервуд, а актриса Кейт Хадсон запустила власну колекцію еластичного спортивного одягу для Fabletics.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас