США можуть дати Україні ще понад 660 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США можуть дати Україні ще понад 660 млн дол.

Казна та Політика
435
У Палаті представників американського Конгресу з’явився законопроект “Про виділення асигнувань для Державного департаменту, зарубіжних операцій і суміжних програм на 2017 фінансовий рік, а також на інші цілі”, який передбачає допомогу для України в розмірі додаткових $663,465 млн протягом року.
“З коштів, передбачених цим законом, не менше $337,857 млн повинні бути доступними для отримання допомоги Україні”, – йдеться в розділі 7069 законопроекту.
При цьому вказується, що в доповнення до цієї суми в якості підтримки також виділяється $325,608 млн у тому числі за рахунок кредитних гарантій. Правда, зазначається, що фінансування буде виділятися за умови попередніх консультацій з відповідними комітетами Конгресу, а також дотримання звичайних процедур інформування комітетів з асигнувань”.
Крім того, у тексті документа йдеться, що ніякі бюджетні кошти не можуть бути надані уряду будь-якої пострадянської країни, яка підтримала російську анексію Криму, а також на фінансування заходів або програм, які визнають суверенітет РФ над українським півостровом.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас