Apple припиняє продаж моніторів Thunderbolt Display — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple припиняє продаж моніторів Thunderbolt Display

Технології&Авто
634
Компанія Apple поширила інформацію про майбутнє припинення продажів моніторів Thunderbolt Display, про що повідомляють мережеві джерела.
Thunderbolt Display, нагадаємо, було презентовано ще 2011 року. Він має діагональ 27 дюймів і роздільну здатність 2560х1440 пікселів. Монітор, як випливає з назви, підтримує інтерфейс Thunderbolt.
У «яблучній» компанії повідомили, що панелі Thunderbolt Display пропонуватимуть через сайт Apple.com, роздрібні магазини й точки продажу партнерів доти, поки не вичерпаються складські запаси. Після цього монітор зникне з ринку.
Вочевидь, рішення Apple пояснюється швидким виходом нових продуктів. На початку поточного місяця повідомлялося, що компанія готує монітор нового покоління, роздільна здатність якого нібито складе 5120х2880 пікселів. У цьому пристрої буде реалізовано стандарт Thunderbolt 3, який забезпечує пропускну здатність до 40 Гбіт/с.
Панель нового покоління може навіть отримати власний графічний прискорювач, який зможе взяти на себе основне обчислювальне навантаження.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас