Азія лідирує за кількістю мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азія лідирує за кількістю мільйонерів

Світ
452
Статки азіатських мільйонерів перевищили обсяг активів, контрольованих мільйонерами з Північної Америки, Європи та інших регіонів, свідчать дані звіту про добробут мешканців планети, складеного фірмою Capgemin.
Згідно з доповіддю World Wealth Report, добробут азіатських мільйонерів зріс за рік на 10% і склав 17,4 трильйона доларів проти 16,6 трильйонів у Північній Америці.
Всупереч сповільненню економічного зростання в Китаї і слабкій японській економіці, число людей з чистими активами на суму більше мільйона доларів в Азії зросло з 4,69 млн до 5,13 млн.
“Якщо темпи зростання збережуться, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, швидше за все, залишиться домінуючою силою в наступне десятиліття”, – йдеться в доповіді.
Сукупний обсяг контрольованих мільйонерами активів по всьому світу зріс до 60 трильйонів доларів – це в чотири рази більше, ніж 30 років тому.
До 2025 року статки мільйонерів можуть зрости до 100 трильйонів доларів, йдеться в доповіді.
Раніше в цьому році британська благодійна організація Oxfam випустила доповідь, згідно з якою багатство 1% найбагатших людей на Землі – це близько 73 мільйонів осіб – зрівнялося зі статками решти людства.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас