Більше третини фінустанов не в змозі виявити фінансове шахрайство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше третини фінустанов не в змозі виявити фінансове шахрайство

Світ
892
Результати дослідження, проведеного Kaspersky Lab і B2B International, показали, що банки і платіжні організації не в змозі виявити онлайн фінансове шахрайство. Більше третини (38%) фінустанов визнають, що зараз стає все складніше відрізнити шахрайство від справжньої транзакції.
Електронні платежі стали настільки поширеними, що компаніям не вдається уникнути електронних транзакцій. Таким чином, захист від кіберзагроз став нагальною проблемою для сучасного бізнесу.
Зі зростанням кількості онлайн-транзакцій зростає і онлайн-шахрайство, а це означає, що банкам доведеться постаратися, щоб захистити свій бізнес і клієнтів від кіберзагроз.
Виходячи з результатів дослідження 41% компаній покладаються на внутрішню систему кібербезпеки, а 45% — сподіваються на методи, запропоновані ззовні, наприклад, їхніми банками. Як це не дивно, але 46% компаній тільки частково впровадили систему безпеки або не впровадили її взагалі. Серед фінансових організацій тільки 57% мають надійну систему протидії шахраям.
До того ж, дослідження показало, що близько 50% організацій, що працюють у сфері електронних платежів, використовують непрофесійні системи безпеки.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас