Не відходячи від каси: залежність від гаджетів стимулює мобільний банкінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Не відходячи від каси: залежність від гаджетів стимулює мобільний банкінг

Фінтех і Картки
253
Дослідження, проведене Банком Америки (Bank of America), аналізує нові мобільні тренди та їх вплив на банківсько-фінансову систему. Згідно з опитуванням, в середньому, люди молодого покоління, так звані «мілленіали» (39%) щодня «спілкуються» зі своїми смартфонами більше, ніж будь з ким іншим. Винятком не є навіть другі половинки багатьох респондентів (29%). Така тенденція торкнулася і сфери управління фінансами: 48% американців постійно перевіряють баланс свого рахунку через мобільний телефон.
«Нещодавнє дослідження демонструє зростання залежності від мобільних телефонів у повсякденному житті, включаючи управління фінансами. Така тенденція спостерігається також завдяки розвитку мобільного банкінгу і появі нових видів платежів», стверджує Мішель Мур, керівник відділу електронного банкінгу Bank of America.
Дослідження показало, що 62% респондентів порівняно з 51% у 2015 році — воліють здійснювати банківські операції через мобільний телефон або онлайн. Більше половини опитаних (54%) активно використовують банківські мобільні додатки.
Серед користувачів банківських мобільних додатків 35% заходять в додаток мінімум один раз на день, 84% — в середньому раз на тиждень. Мілленіали використовують додаток набагато частіше (75%) в порівнянні з старшими людьми: 45% — один раз на день, 21% — кілька разів на день.
З допомогою банківського мобільного додатку більшість користувачів здійснюють такі операції: перевіряють залишок на рахунку (85%), переказують гроші на інші рахунки (58%) і оплачують рахунки (52%).
Близько 87% опитаних американців стежать за банківськими повідомленнями про небезпеку (87%). Близько 71% користувачів належним чином реагують на повідомлення.
До того ж, дослідження показало, що 40% респондентів вже використовують або готові використовувати свої мобільні телефони для оплати покупки на касі, що на 6% більше, ніж аналогічний показник у 2015 році.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас