Витрати на надшвидкісний потяг в Індії зростуть на $ 1 млрд через священних корів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Витрати на надшвидкісний потяг в Індії зростуть на $ 1 млрд через священних корів

Світ
656
Вартість проекту надшвидкісний залізниці в Індії, яка з’єднає Ахмедабад і Мумбай, зросла більш ніж на $ 1 млрд, до $ 16 млрд, через необхідність убезпечити корів і необачних пішоходів, пише Australian Financial Review.
Додаткові витрати пов’язані з тим, що вся гілка протяжністю 508 км буде піднята над навколишньою місцевістю, стверджують інформовані джерела.
За даними India Today, будівництво буде розпочато в 2018 році, а поїзди, що розвивають швидкість до 350 км / год, почнуть курсувати по цій гілці з 2023 року. На даний момент це один з найбільш масштабних інфраструктурних проектів в країні.
За зразок Індія взяла японські надшвидкісні потяги, і приблизно 14-15% високотехнологічних компонентів будуть імпортуватися з Японії.
Міністр залізничного сполучення Індії Суреш Прабху пообіцяв пасажирам безліч корисних і зручних нововведень в найближчі місяці.
Наприклад, на вокзалах з’являться зали очікування представницького класу, в яких за 100 рупій на годину пасажири зможуть відпочити, подивитися телевізор, зарядити мобільні пристрої, скористатися Wi-Fi. Перший такий зал вже відкрито на головному вокзалі Нью-Делі, незабаром подібні послуги будуть пропонувати Агра і Джайпур, повідомляє Huffington Post.
Крім того, індійські залізниці з 1 червня дають можливість повернути квитки Tatkal (система бронювання місць) і отримати 50% вартості. Пасажири, яким не вистачило місць на Rajdhani Express (поїзди, що курсують між столицею та іншими найбільшими містами) через подвійне бронювання, зможуть скористатися послугами Air India, причому тим, хто купив квитки першого класу, не доведеться доплачувати за переліт.
Для підвищення комфорту пасажирів буде збільшено число купейних вагонів, а при оплаті квитків кредитними або дебетовими картами більше не буде стягуватися спеціальний збір.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас