Кількість користувачів private banking зросла вдвічі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість користувачів private banking зросла вдвічі

Кредит&Депозит
698
Банки, які взяли участь в дослідженні «50 провідних банків України – 2016», заявили, що в 2015 році послугою private banking активно користувалися понад 200 тис. їх клієнтів. Ця кількість в два рази більше в порівнянні з 2014 роком.
Як повідомляє «Фінансовий клуб», головною особливістю обслуговування заможних клієнтів як і раніше залишається індивідуальний підхід. «Private banking відрізняється від мас-маркету індивідуальним підходом до кожного клієнта, обслуговуванням персональними менеджерами, які завжди в межах телефонної досяжності, наявністю окремих зон обслуговування, а також спеціальних банківських послуг», – говорить директор з персональних рішень Альфа-Банку Людмила Сергієнко.
Більшість клієнтів private banking є громадянами України (95%) і мають річний дохід понад 1 млн грн (55%). Переважно це чоловіки (62%) у віці від 35 до 45 років (35%). Власниками бізнесу є 39% користувачів послуги, найманими працівниками – 36%.
Подвоєння кількості користувачів premium banking пов’язано також зі спрощенням вимог до них. Криза змусила багато кредитних установ переглянути свої підходи: зараз середній «поріг входження» становить менш $ 40 тис.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас