Кабінет міністрів затвердив план пріоритетних кроків на 2016 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабінет міністрів затвердив план пріоритетних кроків на 2016 рік

Казна та Політика
470
Кабінет міністрів затвердив план пріоритетних кроків на 2016 рік. Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні уряду в п’ятницю.
Після затвердження плану дій прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що він буде доопрацьований секретаріатом спільно з міністерством економічного розвитку і торгівлі відповідно до обговоренням.
Прем’єр також зазначив, що перший звіт про виконання плану пріоритетних кроків уряду на 2016 рік буде в липні.
“Я думаю, що перший такий звіт, проміжний, ми зробимо в липні. Коли міністерства з трибуни будуть звітувати, які цілі були поставлені, що конкретно зроблено, що знаходиться в роботі”, – заявив Гройсман.
“Цей звіт буде публічним. Я б просив, щоб міністри до цього були готові”, – зазначив він.
Нагадаємо, в ході презентації деяких напрямків Плану пріоритетних дій з реформ на 2016 рік перший заступник міністра економіки Юлія Ковалів заявила, що МЕРТ очікує стабільного зростання економіки України протягом наступних трьох років і планує зробити все можливе для його прискорення.
У свою чергу заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків заявив, що результатом реалізації програми дій уряду повинна бути приватизація державних підприємств, економія державних коштів та поліпшення бізнес-клімату.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас