Кличко: Розвиток паркувальної інфраструктури принесе в бюджет міста мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: Розвиток паркувальної інфраструктури принесе в бюджет міста мільйони гривень

Казна та Політика
217
Упорядкування парковок і можливість карати водіїв за порушення правил парковки може принести в бюджет столиці мільйони гривень, вважає мер Києва Віталій Кличко.
“Нам потрібно будувати паркінги. Деякі вулиці в центрі Києва будувалися 100 років тому, коли машин взагалі не було. Тому нам зараз потрібно модернізувати паркувальну інфраструктуру”, – цитує мера його прес-служба.
В.Кличко також зазначив, що поряд з розвитком паркувальної інфраструктури парламент повинен прийняти законопроект, який би дозволив штрафувати водіїв, які кидають свої автомобілі в недозволених місцях, і евакуювати неправильно припарковані машини.
“Я впевнений, Рада повинна якнайшвидше прийняти цей закон. Це питання надходження в бюджет міста десятків або навіть сотень мільйонів гривень від парковки. В Нью-Йорку парковки приносять майже мільярд доларів до бюджету міста. Ми, звичайно, не Нью-Йорк, мільярда у нас не буде, але впевнений: сотні мільйонів гривень від парковки до бюджету можуть надходити “, – підкреслив голова міста.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас