Кабмін призначив тимчасового голову "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін призначив тимчасового голову "Укрзалізниці"

Казна та Політика
1475
Виконуючим обов’язки голови правління ПАТ “Укрзалізниця” призначений Віталій Жураковський, який обіймає посаду операційного директора ПАТ.
“Призначити Жураковського Віталія Олександровича виконуючим обов’язки голови правління ПАТ” Українська залізниця “до початку виконання головою правління зазначеного товариства повноважень за посадою”, – йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів України №371-р від 25 травня 2015 року.
Вчора кабінет міністрів України прийняв рішення призначити першим заступником міністра інфраструктури Євгена Кравцова, який займав посаду члена правління ПАТ “Укрзалізниця”, в.о. голови правління УЗ. Він буде курирувати питання реформи “Укрзалізниці”, Адміністрації морських портів України, “Укрпошти”, “Укравтодору”, авіації.
Раніше повідомлялося, що комітет з призначень керівників при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі запропонував Кабінету міністрів України призначити главою ПАТ “Укрзалізниця” екс-главу залізничної компанії Польщі PKP Cargo Войцеха Бальчуна. Уряд рішенням від 20 квітня підтримав цю пропозицію.
Крім того 16 травня Бальчун був представлений колективу “Укрзаліниці”, проте наголошувалося, що він повинен ще отримати дозвіл на роботу в Україні. На початку поточного тижня Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що у Бальчуна вже є всі документи для працевлаштування в Україні.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас