POS-термінали носитимуть на тілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

POS-термінали носитимуть на тілі

Фінтех і Картки
587
Можливо, колись продавці зможуть носити платіжні термінали так само, як сьогодні вони носять годинники або браслети. Можливість приймати платежі – це наступний перспективний напрямок розвитку для «розумних годинників» та іншої подібної електроніки.
Представники ритейлу вже оцінили переваги мобільних терміналів. Їх використовують в невеликих магазинах, вуличній торгівлі і в сервісах доставки товарів. POS-термінали, які можна одягати на руку, як годинник, зроблять процес прийому платежів ще зручнішим.
Такою думкою поділився генеральний директор технологічного стартапу LibriSpark, Джеремі Фельдман у травневому випуску журналу Developer Tracker.
“Думаючи про комерційне застосування переносних пристроїв, ми легко уявляємо таку картину: відвідувач магазину прикладає до терміналу годинник, браслет, обручку або будь-який інший предмет з платіжним функціоналом, щоб оплатити свою покупку. А що, якщо продавці теж зможуть використовувати переносну електроніку, але вже для прийому оплати? Це дозволить їм максимально розширити набір ситуацій, в яких може бути здійснена покупка. Рішення буде включати в себе апаратне і програмне забезпечення. Такі POS-термінали прийматимуть різні методи оплати — NFC, картки з магнітними стрічками, платіжні інструменти з QR-кодами”.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас