Кличко розповів, коли з Києва повинні зникнути маршрутки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, коли з Києва повинні зникнути маршрутки

Казна та Політика
4472
До кінця року в столиці капітально відремонтують 51 вулицю. Виділити кошти на це вдалося завдяки зростанню надходжень до міського бюджету. Також на автодорогах столиці триває плановий ямковий ремонт.
Про це в ефірі програми “Сніданок з “1 + 1” заявив Київський міський голова Віталій Кличко, інформує його офіційний сайт.
«Ми збільшили фінансування на капітальний ремонт доріг. Планували провести ремонт дорожнього полотна на 44 вулицях. Однак завдяки тому, що на сьогодні ми маємо перевищення надходжень до бюджету столиці за перший квартал, «Київавтодор» проведе ремонт 51 дороги в цьому році “, – підкреслив Кличко.
Також він розповів про реформування системи міського громадського транспорту і планах про відмову від маршруток у столиці.
«Разом зі Світовим банком ми розробили транспортну систему Києва для того, щоб використовувати кращий світовий досвід. В цьому напрямку запустили кілька нових маршрутів. Наприклад, з Троєщини до залізничного вокзалу, цей маршрут дуже популярний. Однозначно, маршрутки зникнуть, тому що в столиці повинен працювати сучасний громадський транспорт, який перевозить багато пасажирів. Один автобус перевозить стільки ж пасажирів, як десять маршруток. Якщо залишиться така динаміка розвитку, як сьогодні, то через два роки у нас маршруток не буде “, – зазначив мер.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас