АМКУ перевірить, чи не монополіст "Епіцентр" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ перевірить, чи не монополіст "Епіцентр"

Фондовий ринок
656
Антимонопольний комітет України “за власною ініціативою” вирішив провести дослідження конкуренції на ринку послуг роздрібної торгівлі будівельно-господарськими товарами в спеціалізованих магазинах.
В АМКУ відзначають, що, за попередніми даними, які ще “потребують перевірки / уточнення”, на ринку “діє обмежене коло учасників, що володіють значними частками на окремих сегментах цього ринку”.
Щоб з’ясувати “стан конкуренції”, АМКУ запросив інформацію у найбільших учасників ринку, а також у держорганів. Зокрема комітет хоче з’ясувати наявність “інформації або фактів, які свідчать про ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції”. У разі виявлення порушення АМКУ “прийме передбачені законодавством заходи”.
В Антимонопольному комітеті зазначають, що “відкриті для співпраці” з усіма учасниками ринків будівельно-господарських матеріалів (виробниками, постачальниками, роздрібними торговцями).
Відзначимо, близько місяця тому, в квітні 2016 року, власник найбільшого онлайн-магазину “Розетка” Владислав Чечоткін звинуватив “Епіцентр” у нечесній конкуренції і тиску на постачальників матеріалів.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас