У разі виходу з ЄС Британія створить 200 тис. нових робочих місць у фінансах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У разі виходу з ЄС Британія створить 200 тис. нових робочих місць у фінансах

Світ
708
У разі виходу Великобританії з Євросоюзу британська влада може вкласти в економіку Лондона 25 млрд фунтів стерлінгів, що допоможе створити 200 тис. нових робочих місць у фінансах до 2020 року.
ЄС шкодить економічному зростанню лондонського Сіті і готує суворіші правила, щоб підірвати позиції британської столиці як провідного світового ділового центру Європи. Таку думку висловили Стівен Вулф, прес-секретар U.K. Independence Party, і Джон Редвуд, юрист Консервативної партії Великобританії.
Обидва з них виступають за вихід Британії з ЄС.
На думку Стівена Вулфа, який раніше працював з такими компаніями, як Barclays, Credit Suisse і Aviva, якщо Британія вирішить залишитися в ЄС, то фінансові амбіції Лондона зіткнуться з жорстоким протистоянням з боку Брюсселя, проте британській столиці в такому випадку буде нічим від нього захищатися.
У даний момент високопоставлені фінансисти по всій Європі сперечаються, як позначиться можливий вихід Британії з ЄС на Лондоні і його позиціях світового фінансового центру. Багато хто, в тому числі Казначейство Великобританії, прогнозують відмову міжнародних банків від роботи в британській столиці, що спровокує втрату тисяч робочих місць у фінансах.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас