Renault Samsung випустить перший масовий комерційний електромобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault Samsung випустить перший масовий комерційний електромобіль

Технології&Авто
1294
В даний час клас електромобілів представлений переважно пасажирськими моделями масою від 1,5 тонн, так як через акумулятори вони виявляються важче своїх бензинових побратимів на кілька сотень кілограм.
Однак альянс Renault Samsung Motors має намір змінити ситуацію на ринку і одним з перших випустити легкий комерційний транспорт повністю на електричній тязі, маса якого не перевищить тонни.
Про це напередодні з посиланням на представників автовиробника повідомило видання Business Korea. На їхню думку, поява комерційних електромобілів в якості альтернативи традиційним розвізні фургони з ДВС буде сприяти поліпшенню екологічної обстановки в мегаполісах, де такі машини переважно і використовуються.
Передбачається, що на одному повному заряді батарей комерційний електрокар Renault Samsung буде здатний проїжджати близько 250 км (для порівняння: запас ходу у Nissan Leaf варіюється в межах 135-172 км в залежності від ємності встановлених акумуляторів). На його створення, за попередніми оцінками, піде близько чотирьох років. В даний час Renault Samsung Motors шукає партнерів для нового проекту.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас