У Google немає планів поглиблювати співпрацю з Fiat Chrysler — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Google немає планів поглиблювати співпрацю з Fiat Chrysler

Технології&Авто
117
Google не має ніяких планів по розширенню партнерства з Fiat Chrysler Automobiles (FCA) з метою створення самокерованого транспортного засобу, заявив Джон Крафчік (John Krafcik), виконавчий директор проекту автономних автомобілів. Він також підтвердив, що технологічна компанія все ще веде переговори з іншими потенційними партнерами.
Раніше в цьому місяці Google і FCA підписали угоду про співпрацю з метою створення парку з 100 самокерованих автомобілів, що є на сьогоднішній день найбільш перспективним з числа укладених між представником Кремнієвої долини і традиційним автовиробником. Разом з тим Google підкреслила, що не стала ділитися з FCA власними технологіями самостійного керування, і ці автомобілі не призначені для продажу.
«Просто FCA і Google побудують разом 100 автомобілів», – пояснив Джон Крафчік в інтерв’ю в кулуарах енергетичної конференції у Вашингтоні. «Ми продовжуємо спілкування з великою кількістю різних автомобілебудівників, – додав він. – Вирішення цієї проблеми потребує великих спільних зусиль».
Після того, як було оголошено про партнерство з Google, генеральний директор Fiat Chrysler Серджіо Маркіонне заявив, що воно буде обмеженим, але в той же час він не виключив, що альянс може розвиватися.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас