Samsung відкриє парк VR-розваг в Лісабоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung відкриє парк VR-розваг в Лісабоні

Світ
366
Компанія Samsung Electronics планує відкрити на фестивалі Rock in Rio в Лісабоні тематичний парк розваг Galaxy Adventure Park, присвячений віртуальній реальності.
Відвідувачі парку зможуть випробувати перший у світі віртуальний банджі-джампінг і скай-дайвінг з застосуванням VR-гарнітури Gear VR і 360-градусної камери Gear 360. Samsung обіцяє оснастити парк за останнім словом техніки, а також порадувати любителів концертів, які приїхали відвідати одне з найбільших музичних подій планети.
Відвідувачів парку Galaxy Adventure Park чекають канали
  • Можливість зробити панорамне селфі в зоні Gear 360 Sky Diving Selfie, зробивши разом з друзями віртуальний стрибок з парашутом;
  • На атракціоні Gear VR Volcano Bungee найсміливіші відвідувачі зможуть в окулярах Samsung Gear VR стрибнути з тарзанки над димлячим жерлом вулкана;
  • Gear VR Roller Coasters дозволить зробити поїздку на симуляторі американських гірок з використанням Samsung Gear VR;
“Rock in Rio – одне з найпривабливіших заходів для шукачів гострих відчуттів, які люблять музику. Ми в Samsung робимо все можливе, щоб наші клієнти відчували найяскравіші емоції від використання наших продуктів. Сьогодні ми об’єднуємо музику і високі технології і впевнені, що це вразить музичних фанатів з різних куточків планети “, – сказала Ёнгхі Лі, виконавчий віце-президент підрозділу міжнародного маркетингу та мобільного зв’язку Samsung Electronics.
Парк буде відкритий протягом п’яти днів, з 19 по 20 і з 27 по 29 травня цього року. Відвідувачі також зможуть відвідати мобільний магазин Samsung, отримати в подарунок зарядні пристрої та набори батарей і взяти участь у розіграші одного з новітніх мобільних пристроїв виробника.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас