PayPal в Україні: Наступні кроки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal в Україні: Наступні кроки

Фінтех і Картки
9247
До недавнього часу ініціатори виходу провайдера онлайн-платежів на український ринок пов’язували відсутність результату з політикою Нацбанку. Зараз регуляторні перешкоди прибрані. Серед інших чинників, які заважають запуску PayPal в Україні, економічні розрахунки самої компанії і те, що переговори ведуться в основному з європейським офісом, який на 80% сформований з московського підрозділу PayPal.
Для PayPal не існує поняття «закрита економіка». Компанія вже повідомила про готовність вийти на ринок Куби, незважаючи на те, що з цієї країни тільки недавно було знято економічне ембарго. Представник PayPal вже відвідав Гавану і анонсував запуск грошових переказів.
В Україні ситуація менш однозначна. Українці досі не можуть повноцінно використовувати функціонал цієї платіжної системи.
Проте, відмовлятися від PayPal в Україні не збираються. Про подальші кроки по залученню американської компанії на вітчизняний ринок розповіли під час конференції FinTech Meetup 2016, яка відбулася в Києві 17 травня.
Ініціатор переговорного процесу з PayPal, Ілля Кенігштейн анонсував створення офіційного листа до Президента України. Документ планують викласти в Інтернеті у відкритому доступі і зібрати 100 тис. підписів, тим самим доручаючи главі держави сприятиме повноцінній роботі PayPal в нашій країні.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас