Парубій пояснив, чому українці не довіряють Раді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парубій пояснив, чому українці не довіряють Раді

Казна та Політика
1375
Голова Верховної Ради Андрій Парубій розповів, чому у парламенту такий низький рівень довіри серед населення.
Про це він повідомив на презентації зміни в регламент Ради.
“Я переконаний, що реформування ВР – одна з найважливіших задач, яка сьогодні стоїть перед усім суспільством, так як, згідно з Конституцією, в парламентсько-президентській республіці робота парламенту дуже часто є обличчям всієї української влади. На жаль, стан, який є сьогодні, незадовільний. У ВР один з найнижчих показників довіри серед населення, при тому, що в усі найбільш кризові періоди сучасної української державності, власне ВР була тим майданчиком, який згладжував всі суспільні конфлікти”, – заявив Парубій.
На думку Парубія, люди чекають більш ефективних і більш швидких дій від ВР.
“Чому сталося так сьогодні, що такий високий рівень недовіри до депутатів і в ВР України. У більшій мірі, я переконаний, це і тому, що люди чекають більш ефективних і більш швидких дій від ВР України і тому також, що для громадян України вкрай важливо, щоб дивились вони і по телевізору роботу ВР України, бачили дисциплінованих і мотивованих. На жаль, дуже часто, не бачачи цих зовнішніх симптомів, у людей з’являється розчарування і люди отримують розчарування”, – зазначив спікер.
Раніше повідомлялося, що голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає за необхідне ввести фінансову відповідальність для депутатів за відсутність на пленарних засіданнях парламенту без поважних причин.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас