На Alibaba з'являться товари з Білорусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Alibaba з'являться товари з Білорусі

Світ
774
Білорусь не тільки активно купує товари на китайській торговельному майданчику. Місцеві компанії готові поставляти продукцію вітчизняного виробництва на китайський інтернет-ринок.
Цю ініціативу обговорили представники Білоруської універсальної товарної біржі в складі білоруської делегації під час відвідин Китаю. У переговорах брали участь керівники Alibaba Group.
В ході переговорів обговорювалася можливість реалізації спільних заходів, спрямованих на сприяння розміщенню білоруської продукції на електронних торговельних майданчиках, що входять в групу компаній Alibaba.
«Планується провести онлайн-навчання, в ході якого представники китайського інтернет-гіганта розкажуть білоруським компаніям-експортерам про порядок роботи на китайських інтернет-майданчиках і дадуть рекомендації по використанню інструментів електронної комерції для ефективного просування вітчизняних товарів в КНР», – розповіли в Бутбу.
Білоруські рітейлери не планують обмежуватися одним торговим майданчиком. Делегація провела зустріч з представниками китайської електронної платформи JD.com. Обговорювалися перспективи використання логістичної мережі JD.com для просування продукції білоруських експортерів на ринку КНР, а також доцільність створення білоруського павільйону на цій електронному торговельному майданчику.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас