Створена «розумна» кулькова ручка для оцифровки рукописного тексту за $300 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створена «розумна» кулькова ручка для оцифровки рукописного тексту за $300

Технології&Авто
1013
Французька компанія Oree відома своєю незвичайною продукцією, такий як дерев’яна Bluetooth-клавіатура Oree Wooden Keyboard, дерев’яна бездротова зарядка для смартфонів з вбудованою акустичною системою, дерев’яний трекпад.
На цей раз асортимент Oree поповнився преміальною смарт-ручкою, яка в тандемі зі спеціальним блокнотом здатна не просто вести запис на папері, а й автоматично дублювати, передаючи дані на мобільний пристрій, все «написане пером».
Корпус пристрою, іменованого Stylograph, виконаний з міді, а візуально він нагадує потовщену кулькову ручку, в основі якої лежить звичайне чорнило. Елегантний мінімалістичний дизайн і мідна оправа відразу натякають на досить високу вартість виробу, яке при використанні фірмового блокнота буде ретранслювати – оцифровувати – зроблені вами начерки, малюнки і замітки прямо в мобільний додаток. «Фішкою» Oree Stylograph є можливість зберігати тактильне відчуття написання чорнилом по папері, створюючи при цьому копію написаного від руки матеріалу в електронному форматі.
Що стосується блокнота, то він являє собою записну книжку на 190 сторінок формату А5, виконану в традиційному форм-факторі. Вартість допоміжного аксесуара становить $ 25, однак без нього Stylograph не буде корисною: для блокнота використовується мінеральний папір, на якій ручка залишає ледве помітні сліди. Принцип же роботи пристрою на увазі, що сліди (відбитки) від стрижня з робочою поверхнею в 0,7 мм фіксуватимуться високошвидкісною камерою, вмонтованою в ручку. Вбудованого акумулятора повинно вистачити на дві доби експлуатації в помірному режимі.
Передача даних зі смарт-ручки здійснюється за допомогою Bluetooth-з’єднання зі смартфонами / планшетами на базі Android / iOS або Windows-ПК. Вартість новинки становить аж $ 300, до яких доведеться додати $ 25 за комплектний блокнот. При такому ціноутворенні радує лише те, що в Stylograph використовується стрижень типу D1, який можна без праці в будь-який момент замінити на новий.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас