В Європі зростає попит на цифрові гаманці (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Європі зростає попит на цифрові гаманці (інфографіка)

Фінтех і Картки
988
У новому дослідженні аналітичної компанії Aimia повідомляється про те, що попит споживачів на цифрові гаманці в Європі зростає. Результати демонструють, що майже третина (31%) європейців найімовірніше використовують цифровий гаманець на своєму мобільному пристрої, що на 5% більше показника попереднього року.
Італія є лідером за кількістю користувачів цифрових гаманців — 47% опитаних жителів цієї країни найімовірніше використовують мобільні гаманці. Далі йде Іспанія з показником 35%. Найнижчим проникнення цифрових гаманців є в Німеччині (19%) і Франції (22%), при цьому цифри не сильно змінилися в порівнянні з попереднім роком. Великобританія продемонструвала середні показники — трохи менше третини (29%) опитаних відзначили позитивне ставлення до цифрових гаманців.
Найчастіше, згідно з опитуванням Aimia, мобільні гаманці використовуються для зберігання купонів/ваучерів (65%), карт лояльності (63%) і для здійснення безготівкових платежів (56%).
Найчастішою перешкодою на шляху до поширення цифрових гаманців є побоювання щодо безпеки особистої інформації. Більше третини (38%) споживачів у Європі відзначають побоювання з приводу безпеки даних в якості причини, чому вони швидше за все не будуть використовувати цифровий гаманець в найближчому майбутньому.
“За останній рік ми побачили зростання ринку цифрових гаманців. Вже стає ясно, що цифрові платежі починають грати важливу роль у формуванні щоденних купівельних звичок, безпосередньо впливаючи на майбутнє роздрібної торгівлі в Європі”, — зазначив Марк Оллсоп, старший віце-президент і керівник глобального розвитку бізнесу в Aimia. При цьому він зазначив, що необхідно працювати над питанням безпеки технології, особливо з боку платіжних провайдерів, щоб переконати користувачів у збереженні їхньої особистої інформації при використанні цифрових гаманців.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас