У США відбулася перша офіційна доставка на дроні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США відбулася перша офіційна доставка на дроні

Технології&Авто
1918
Коли Amazon знімає рекламні ролики своїх дронів, незалежний оператор безпілотників Flirtey успішно здійснив першу в США повністю автономну доставку вантажу в межах міста. Політ був схвалений у Федеральному управлінні цивільної авіації США (FFA).
Дрон успішно доставив пакет в невелике селище штату Невада. У посилці була пляшка води, продовольство і аптечка. Тестування проходило в одному з шести районів, схвалених FFA.
Перша доставка продемонструвала досягнення Flirtey в автономних польотах. Безпілотник з шістьма гвинтами пролетів по заздалегідь заданому маршруту і приземлився в точно визначеному місці. За автономної доставкою стежили пілот і кілька спостерігачів. Однак їх допомога не знадобилася.
Flirtey збирається застосовувати безпілотники для доставки гуманітарної допомоги, інтернет-замовлень і продуктів харчування.
«Перше тестування безпілотних літальних апаратів в міських умовах наближає нас до того дня, коли дрони будуть регулярно доставляти вантажі», – сказав Метт Суїні, генеральний директор Flirtey.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас